PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız

eXTReMe Tracker
: Yeni Download Sİtemiz


ExeLanS
07-11-2007, 11:23 AM
Merhaba Arkadaşlar Starhack Bünyesi Altında Yeni Download Sitemizi Açmış Bulunmaktayız.. Aradığınız Her Türlü Programı Burada Bulabilirsiniz.. Hızlı Ve Güvenilir Bir Şekilde İstediğiniz Programı İndirebilirsiniz..

ADRESİMİZ :
Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir..
Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir..
Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir..

hacker_by
07-11-2007, 04:34 PM
reklam kokuyo bunlarrrrr

WuscHErroR
07-11-2007, 04:43 PM
Bencede Reklam Bunlar Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.. Adresnin Tasarımı Almışsın Bu arada

xXxGsBoYxXx
07-11-2007, 04:45 PM
bunlar reklam kokanları mike

ExeLanS
07-12-2007, 11:21 PM
Arkadaşım zaten reklam yapmak için yazdık buraya alla alla aksini idda edenmi var sitenin tanıtımını yapıyoruz. YOk ya çok saf var ...

SaDiZt
07-12-2007, 11:29 PM
Hayırlı Olsun , Güzel Domain ismi Bulmussunuz

spy14
07-12-2007, 11:44 PM
reklam yapmayın

SanaLWorM
07-12-2007, 11:52 PM
Eyw kardeş guseL sıte ... ArkadasLar rekLam deil bu sadece arkadas yanlıs yere acmıs SITEMI YORUMLA bolumunde olcaktı ama neyse bu sıtelerı (HACK Sıtesı harıç) yorumlıcaksınız reklam sayılmıyor bunlar bılmeyenler ıcın ;) SeLametLe

istanbullu_delifisek
07-13-2007, 10:14 AM
abey ne bu bögle diğer sitelerden tasarım çalmışsın..ş...

kdrtemur
07-13-2007, 10:58 AM
Zaten girerken burnuma bi kokular gelmişti:D

Nicomedian
07-13-2007, 11:08 AM
abey ne bu bögle diğer sitelerden tasarım çalmışsın..ş...
ne sacmalamıssın sen n ya
exelans domain adları gercektende guzel eline saglık

chakhan
07-13-2007, 11:15 AM
kardeş site tasarımı hem çalıntı hemde indirmiyo.başka şeylere bakmadım ama photoshop dersleri diye bişe var onu indirmiyo.düzeltirseniz sevinirim.

atlilar18sadf
07-13-2007, 11:18 AM
olum inndir daha kapsamlı bi gta vice city yazıon geta gelmio inndir e yazınca birsürü çıkıo ooooo hemde başkasının temesını çalmıyın lütfen!

^_BaTıK_hckr_^
07-14-2007, 11:08 PM
rekLam..

DarqKinq
07-23-2007, 09:28 PM
adı guzel ama tasarımız calmissin...

uńkn0wN
07-24-2007, 12:46 PM
gusel sıte kardes

10ur1can
08-07-2007, 03:39 AM
Bencede Reklam Bunlar Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.. (Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir..) Adresnin Tasarımı Almışsın Bu arada

direk "inndir" felan yazıyor programlarda :)

enforce
08-11-2007, 10:08 PM
inndir.com'un aynısı bu site:D iii hoş'ta kardeşim millet bıktı zaten inndir.comdan bide siz aynı temayı yapmışınız fazla insan beklemeyin oraya benden sölemesi..hem bunları düşüncektiniz en baştan camiyi çalıosunuz minaresinide bi yere tıkıştırcaktınız:o

Memedinho
08-11-2007, 10:19 PM
hocam bu ne indir.com açılıyo

Depressa
08-11-2007, 10:22 PM
ben konusmıcam ama gereksiz konu diye düşünüyom inndir falan varken oraya kmse bakmaz :O

bayrak717
08-11-2007, 10:25 PM
eyvallah guzel site yapmıssın inndir e benzio :) nlamadıgım sey reklam yapmıs dıo reklam yapıo ne olmus sımdı ne zararı var size arkadaslar bırak yapsın tbrkler kardesım iyi yapmısın

TheWorm
08-11-2007, 10:34 PM
saol abicim

lawsenediqe
08-11-2007, 10:51 PM
azlaf cok is saol kardes guzel paylasım

Ceza^^
08-18-2007, 05:21 PM
ewt güzel domain adı:D

ßy-DeRDo
08-24-2007, 03:07 AM
REKLAM KOKUYOR REKLAM

alem
08-24-2007, 03:16 AM
Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.. (Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir..) bu sitenin nesi war ***** kodumun indir.com bazı dosyalar inmi yor at gibide virüs var aldıgınız dosyaların icinde:S

eagle
08-25-2007, 11:17 PM
Bencede Reklam Bunlar Sitedeki Linkleri Sadece Üyelerimiz Görebilir.. Adresnin Tasarımı Almışsın Bu arada


ewt...

AraneLWorM
08-25-2007, 11:37 PM
Tasarım Güzel