Tekil Mesaj gösterimi
Alt
  (#53)
50 CENT is Offline
[16]Daimi Üye
50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold

50 CENT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>Mesaj Sayısı: 1,718
>Açtığı Konu: 443

Level: 34 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 253 / 846
Güç: 572 / 3617
Tecrübe: 85%

Kullanıcı No: 10968
Rep Puani: 665
Rep Derecesi : 50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold50 CENT is a splendid one to behold

Standart 05-18-2008

Alıntı:
By_RuBY´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bugün yaşadığım olayı anlatim bi 2,5 litre pepsi aldım sovuk olsun diye buzluğa attım dondu ben de iyi diyip parmağımla kapağı açınca kapak tak kafama uçtu tabi ardında kıolanın hepsi başımdan aşağı
+
duyru için 10 kredilik dersi olan öretmenin sınıfına girdim ben dersimi bölen kim ne olursa olsun kabul etmiyorum diyince bende senin o pis suratını görmeye meraklı deyilim dedim duyruyu yaptım yıl sonunda karneme 0 düştü
+
yanlışlıkla arkadaşın sırasına piretozu koyim derken hocanın kine kattım sonuç 5 gün uzaklaştırma
+
dersimize giren aramızın iki günde baya iyi olan ve ben bilmiyordum kendisi müdürmüş (okula yeni gelmiştim) hocaya sıgara ikram etmek sonuç disiplin
+
yurttan neşe olsun diye gece vakti kaçtım geldiğimde yurt kapalıydı ve kıştı sabaha kadar dondum + üstüne polis beni yakaladı kimliğim yanımda değildi baya jop yedim üstüne yurttan 2 uyarı cezasını aldım
+
bikeresindede 8 sınıfta arkadaşa kopya verdim 2 kere kağıdımı değiştirdim + onlara yazmadığım cvp leri kendimkine yazdıkm sınav sonucu olarak onlar 70 85 falan aldı ben 30 aldım tabi sinirlendim hocaya bidaha dersine girmiyeceğim girmek zorunda kalırsamsada erkekseniz beni tahtaya kaldırın yada bir soru sorun dedim (hoca bayandı) müdür beni dışarıda aylak aylak dılaşırken gördü zorla derse kattı hocada cinsliğine geldiğim gibi bana mitoz bölünmeyin 2 evresini sordu bilmiyorum dedim mayozu sordu bilmiyorum dedim bölünme nedir dedi bilmilyorum dedim hücre nedir dedi bilmiyorum dedim sen nesin dedi bilmiyorum dedim adın ne dedi bilmiyorum dedim yasen neyi biliyorsun dediğinde bende ben sadece sizin a.... başka bişeyi bilmiyorum dedim tabi hoca ağlayarak sınıftan kaçtı 2 dk geçmeden nöbetçiler zaptiye gibi koluma girerek beni götürdü ordada durmadım müdüryar. bana olayı sordu anlattım bana şu elimi görüyormusun dede eee dedim yüzünde patlatırım dedi bende okadar kolay değil dedem tabi hocalar falan araya girdi (allahtan beni seven iki hoca ordaydı) güle güle sınıfa gttim hocada dayanamadı sınıftan kaçtı ardından ikinci sınavın kağıdını boş vermeme rağmen 4 aldım
benkiler bukadar utanmak yok dedik

Sen eğitim aleminin yüzkarası olmuşsun

Sen git boğazdan atla kurtulsun millet senden.