Tekil Mesaj gösterimi
bomba gibi düştü EAGLEAGENT(yüzdeyüz calısıyor resimli)
Alt
  (#1)
hakan6200 is Offline
[10]Yeni Üye
hakan6200 will become famous soon enoughhakan6200 will become famous soon enough

hakan6200 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>Mesaj Sayısı: 17
>Açtığı Konu: 7

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 46
Güç: 5 / 52
Tecrübe: 86%

Kullanıcı No: 287524
Rep Puani: 100
Rep Derecesi : hakan6200 will become famous soon enoughhakan6200 will become famous soon enough

Icon4 bomba gibi düştü EAGLEAGENT(yüzdeyüz calısıyor resimli) - 05-07-2008

selamun aleykum arkadaslar 1 aydır önceden kullandıgım proagent gibi calısan bir keylogger arıyordum ve starhackde deil bazı sitelerı gezdım 1 ay boyunca ama sonuc 0 calısan bır pro bulamadım ama gece bir sitede buldum yüzde yüz calısmakta ve proagent dan bıle daha iyi...öncelıkle ben lamer felan deılım paylasmamın sebebı bılıyorum ben 1 ay kıvrandım calısan pro bulmak ıcın buldum sizlerede paylasıp yardımcı olmak ıstedım.. ŞİMDİ ANLATINCA RESİMLERLEDE KANITLAYINCA INANCASINIZ...NOT: CAPS YANI RESIMLERDE ANLATTIGIM GIBI KESINLIKLE MYNET ADRES KULLANILMADILIRönemlı bır not daha: SERVERI yaptım eagleagentte kendı pc ımde actım denemek ıcın geldı maıller resımlı anlatımlarımı ıyı ınceleyın gorceksınız...DOWNLOAD: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..] 0: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]CAPS1: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]CAPS2: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]CAPS3: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]CAPS4 : [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]CAPS5: [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]ARKADASLAR anitiler engellıyor bende nod32 vardı engellledı kaldırdım yaptım...not: avg antılere felan yakalnmıyor olusturdugumuz server