Tekil Mesaj gösterimi
Net Send Bomber 1.0 pc yi gümlet
Alt
  (#1)
Turk-Krall is Offline
[0]Banlı Üye
Turk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond repute

Turk-Krall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

>Mesaj Sayısı: 0
>Açtığı Konu: 861

Level: -INF [♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: NAN / -INF
Güç: -INF / -INF
Tecrübe: NAN%

Kullanıcı No: 9365
Rep Puani: 2226
Rep Derecesi : Turk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond reputeTurk-Krall has a reputation beyond repute

Standart Net Send Bomber 1.0 pc yi gümlet - 04-19-2008

evet erkadaşlar bu program çok güzrlbence gıcık olduğunuz birisimi var ozaman ona dersini verelim ama kurbanın ip adresini bulmanız lazım diyelimki bulduk programımız türkçe lduğundan zorlanmıyacaksınzı kişinin ıp adresini ıp adı veya ıp no yazan yere yapıştırın mesaj sayısı istediğiniz yere kişiye kaç kane vürüs dolu mesaj göndermenize yarıyor eğer sınırsız olsun diyorsanız o size kalımış. sonrada mesaş bölümününe istediğiniz msn yanız öğrenğin :

S.T.H

ÇAKALA SÖZ VERDİM ASLANA YEM OLMAM ,SEN ASLANA YEM OLANLARDANSIN ...

BEN HEP BU MESAJI KULLANIYORUM..

DOWNLOAD

[Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..]