Konu: soldat 1.4.2
Tekil Mesaj gösterimi
soldat 1.4.2
Alt
  (#1)
61coda61 is Offline
[10]Yeni Üye

61coda61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Açtığı Konu: 3

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 55
Güç: 6 / 181
Tecrübe: 20%

Kullanıcı No: 187857
Tecrübe Puanı: 16
REP Puanı : 100
REP Seviyesi : 61coda61 will become famous soon enough61coda61 will become famous soon enough

Standart soldat 1.4.2 - 01-22-2008

evet arkadaşlar soldat 1.4.2 çıktı baya oldu hemde ben oline oylarda göremeyince üzüldüm hemen konuyu açayım dedim

bu oyunu hemcicik indirebileceğiniz adres [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..] link çalışmaz ise googleye soldat yazın en üssteki linke tıklayınız oyundan bahsedeyim bir çok ülkede soldat=asker anlamına gelir yapımcısı rus tu yanılmıyosam oynanış olarak worms ve counteri andırıyor adamlar küçük boylu değişik mapslar yani bölümler var silahlar counterdeki silahlarla bir farklı olarak sadece yedek silahlarda bazuka ve testere var ana silahlarda isi bildiğiniz 5-1 in bi üstün versiyonu bulunmaktadır

neyse oyun çabuk kurulur hiç bir zorluğu yoktur ödeme filan yapılmaz indirdikten sonra ise ister ağdan ister kendi oyun seçenekleri ile boklarla oynaya bilirsiniz 6-7 oyun seçeneği var yani sıkılmanıza imkan yok yanlız ben bi sorun yaşıyorum şu an ping dolayısıyla atalıyorum yardımlarınızıda bekliyorum OYUNLA İLGİLİ DİĞER BİLGİLERİ [Linkleri Sadece Üyeler Görebilir..] da bulabilirsinizbekleriz oyunda lakabım
<<---AVCI----<<< dır karşılaşırsak diye hani beklerim iyi eğlenceler

NOT:OYUN SADECE 2O MGBAYTTIR

OYUNLA İLGİLİ DİĞER BİLGİLERİNİZİDE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

Bir elimde silah birinde kuran, geldi diyorlar bak şehitlik sıran, babam bile olsa karşımda duran, önce vatan sonra vatan!!! (((KovBayy LaZzz)))