Tekil Mesaj gösterimi
Cevap: web tasarımcı nasıl olacağım
Alt
  (#6)
The-Queen is Offline
[10]Yeni Üye

The-Queen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Açtığı Konu: 30

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 153
Güç: 22 / 767
Tecrübe: 15%

Kullanıcı No: 8207
Tecrübe Puanı: 24
REP Puanı : 100
REP Seviyesi : The-Queen will become famous soon enoughThe-Queen will become famous soon enough

Standart Cevap: web tasarımcı nasıl olacağım - 05-01-2007

tabıkı cou kısı kullanıor ama ben sahtecılk yerıne orjınallıkcıden yanaym sende haklısın br bakıma ama tanıdıgım bana yazılm konsuunda ders veren php ve asp uzmanları var kendı kodlarını kendılerı yazıorlar ve hc bryerden calntıda yapmıorlar..adam iddaa edıor dunyada kımsenn yapamadıgı bazı sıstemler yapıor ve onları satmıor sadece kendı sıtelernde yada ne bılıım ısıne yaradıgı yerlerde kulanıor.uyank oluor,kendı ıcerıgı fazla oldugu ıcın terch edılıor ınsanlar ona daha ck ıs yaptırıyor ve ısıne yaramayan yazılmlarını satıor...ben söyle ona baknca dıorum ki "bir baskasınn yazmıs oldugu kodları kullanmaktansa, baskalarınn benm yazdıgım kodları kullanmasını terch ederm" herkes lıder,üs olmak ister.ben adımdan söz edılrken ıste nur sunu yapms kımse bılmıorms yada bır ılkı basarms denmesını ısterım...hedef ne kadr buyuk olrsa basarı o kadr buyuktr.ben pc bölumuym meslek lısesıne gıdıorm muhendslıklere terch yapamıorz ama herkes benden muhendslıı ıstıor.sebebını söylıımmı sınıfımdakı dıer arkadaslarım gıbı hocann verdıkleryle yetınıp ben doydm elhamdulillah demıorm.hep daha fazlasını ıstıorm daha fazlası dıorm ve yerı gelıor ben hocama bısıler ogretıorm...boyle olmak en ıısı ama goruslerınede saygı duyuyorm...iyi paylasımlar selametle